Kostvejledning til pro. & elite atleter, samt vægttab


Casper vejleder professionelle og elite atleter i en plantebaseret kost, så at de kan blive sundere og præstere bedre. Han kan kombinere de 3 vigtigste faktorer i dit liv, som er hverdag, træning og en plantebaseret kost. Det er især præstations fremmende træning som Casper arbejder mest med, som basic-cardio-træning, hoppe-accelerations-træning og styrketræning. Udover dette kan han sætte dig ind i en plantebaseret kost, som rammer dit behov. Det kan betyde at du får mere energi, mere lyst til træning, og at du kan sove endnu bedre.

Casper kan også hjælpe med vægttab på en plantebaseret kost, som er den nemmeste måde at tabe sig på, hvis man holder sig til nogle vigtige principper. Casper har hjulpet en masse mennesker med at tabe kilo, helt uden at tælle kalorier.

Vejledningsforløbet starter ud med en start-up samtale. Udfra denne samtale kan han tilrettelægge kostprogram, træningsprogram eller coaching for den specifikke person.


“Jeg kan lide at hjælpe, og jeg elsker at se atleterne få succes. Det er min passion at gøre atleter og jorden sundere og grønnere.”


Kontakt Casper for vejledning og/eller mere information her!