Skip to content

Personlig heldags-vejledning i grøn livsstil

Velkommen til en hel unik og personlig heldags-vejledning i grøn livsstil!

Uanset om du er en atlet, der ønsker at forbedre din præstation, en ældre person, der søger vitalitet, eller blot en person eller familie, der ønsker at forbedre deres generelle velvære, så er Casper klar til at give dig den viden, støtte og praktiske værktøjer, som du har behov for, for at begive sig ud på en sundhedsfokuseret rejse.

Heldags-vejledning programet er designet til at give dig den perfekte hjælp for at ændre livsstil. Med Casper’s holistiske tilgang vil han guide dig gennem hvert trin på vejen. Vi skal sammen igennem alt fra at lave mad, handle ind, og gennem gå lækre opskrifter til at undervise dig og besvare dine brændende spørgsmål.

Kernen af program ligger missionen om at forebygge og helbrede livsstilssygdomme. Ved at adoptere en plantebaseret livsstil vil du udnytte kraften i hele, uforarbejdede fødevarer til at give din krop næring til vitale næringsstoffer og antioxidanter. Den grønne og plantebaserede livsstil har potentialet til at transformere liv, og vi er her for at guide dig hvert skridt på vejen.

Uanset hvor du er på din wellness-rejse, vil heldags-vejledningen blive skræddersyet til dine unikke behov. Gør dig klar til at opleve glæderne ved madlavning, tilfredsstillelsen ved at nære din krop og styrken til at tage kontrol over dit helbred. Sammen kommer vi til at skabe et fundament for livslangt velvære og et levende liv.

Fælles madlavning

Vi skal lave lækre plantebaserede hverdags-retter sammen, som ikke kun er nærende, men også utroligt tilfredsstillende. Sammen skal vi udforske de essentielle madlavningsteknikker, køkkenredskaber og udforske nemme opskrifter, som vil gøre en livsstilsændring gnidningfrit. Du vil få færdighederne til at tilberede nærende måltider, der understøtter dine sundhedsmål. Casper vil give dig en udvalgt samling af lækre plantebaserede opskrifter, der er skræddersyet til dine specifikke behov og præferencer.

Indkøb af dagligvarer

At navigere i gangene i et supermarked kan være overvældende, især når man skal starte ny livsstil. Casper vil ledsage dig på en personlig indkøbstur og give værdifuld indsigt i, hvordan du vælger de bedste produkter, plantebaserede proteinkilder, fuldkorn og sunde fedtstoffer. Du lærer, hvordan du læser etiketter, forstår ingredienslister og træffer de rigtige valg for optimal sundhed.

Vejledning og spørgsmål

Ud over madlavnings- og indkøbsoplevelsen tilbyder programet en heldagssamtale og vejledning om din nye grønne livsstil. I løbet af dagen vil vi gennemgå alle de spørgsmål som naturligt vil komme eller de bekymringer du måske vil stå med. Casper vil på en let og forståelig måde dele evidensbaseret viden og levere praktiske løsninger, hvilket giver dig mulighed for at overvinde udfordringer og omfavne denne bæredygtige måde at leve på.

Vejledningen vil fokusere på at optimere din ernæring for at understøtte vægtkontrol, reducere inflammation, forbedre fordøjelsen, booste energiniveauet og styrke dit immunsystem.

Ved køb af personlig heldags-vejledning får du:

  • En hel dag med Casper i dit hjem, som starter kl. 09:00
  • Personlig og professionel kostvejeledning
  • Viden om plantebaseret livsstil, sundhed og træning
  • Gennemgang af din sundhedstilstand
  • Kostplan med udgangspunkt i dine behov, mål og ønsker
  • Opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og snacks
  • Indkøbstur i dit lokale supermarked
  • Madlavningskursus i dit hjem

Pris: 2000,-

OBS.! Derudover skal man budgettere en indkøbstur, som kommer til at koste omkring 500,-